Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΞΤΡΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ


Ανακοινώθηκαν οι σημαντικότερες αλλαγές που αφορούν το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς:

Η μοριοδότηση των εκπαιδευτικών θα αφορά για πρώτη φορά, εκτός των άλλων, τη γνώση ξένων γλωσσών και πληροφορικής. Προϋπόθεση της συμμετοχής των αδιόριστων εκπαιδευτικών στον διαγωνισμό θα είναι πλέον το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας ή το μεταπτυχιακό στην παιδαγωγική, τις επιστήμες της αγωγής ή τις επιστήμες της Εκπαίδευσης. Επίσης, ο νέος διαγωνισμός των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθεί μετά τη μεταβατική περίοδο προσλήψεων και με αναμορφωμένο περιεχόμενο.
Οπως είναι γνωστό, το νέο σύστημα προσλήψεων και διορισμών των εκπαιδευτικών θα βασίζεται στον κανόνα ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που θα προσλαμβάνονται σε όλα τα σχολεία και τις δομές Εκπαίδευσης οφείλουν να έχουν συγκεντρώσει τη βαθμολογική βάση σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ο νέος διαγωνισμός (7ος κατά τη σειρά) θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στο φθινόπωρο του 2011 και τον Φεβρουάριο του 2012, δηλαδή μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου διορισμών, που περιλαμβάνει τις προσλήψεις εκπαιδευτικών για τα σχολικά έτη 2010-2011 και 2011-2012. Την περίοδο αυτή θα προσληφθούν οι εναπομείναντες διοριστέοι του προηγούμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (6ου) καθώς και όσοι αναλογούν στην κατηγορία του 40%, μαζί με κάποιους που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες (συνολικά περίπου 3.000 εκπαιδευτικοί για το 2010-2011). Από το 2012-2013 θα αρχίσουν οι προσλήψεις από τον κατάλογο επιτυχόντων του 7ου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Οι επιτυχόντες αυτού του διαγωνισμού θα λαμβάνουν επιπλέον μόρια (εκτός από τα μόρια της επιτυχίας στον διαγωνισμό) ως εξής:
1 Κοινωνικά κριτήρια (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άτομα με αναπηρία). Η ύπαρξη περισσοτέρων από τρία τέκνα και η μόνιμη αναπηρία μοριοδοτούνται με 5 μόρια.
2 Μόρια θα δίνονται και στην προϋπηρεσία και ιδιαίτερα άνω των 24 μηνών.  Το νομοσχέδιο  προβλέπει ως βαθμολογική βάση στον διαγωνισμό κατά μέσον όρο το 55 (αλλά οι 50 μονάδες σε κάθε ενότητα) με άριστα το 100 και στη μοριοδότηση της προϋπηρεσίας ως ανώτατο όριο τις 17,50 μονάδες.
3 Μόρια που αφορούν τον βαθμό πτυχίου, τις επιπλέον σπουδές όπως μεταπτυχιακό- διδακτορικό τίτλο (από 2-5 μόρια), δεύτερο πτυχίο (στις επιστήμες της αγωγής ή σε γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκονται στην ίδια βαθμίδα Εκπαίδευσης ή στη διδακτική), καθώς και (για πρώτη φορά) μόρια για γνώση ξένης γλώσσας (1-2 μόρια) και πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ (1 μόριο).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ECDL ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΣΕΠ Το CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έχε ι καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εξεταστικά κέντρα πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη.  Κάθε εβδομάδα δεκάδες υποψήφιοι πιστοποιούν τις γνώσεις τους στις εξετάσεις των φορέων GLOBAL ,  ECDL,  και ACTA οι οποίες διεξάγονται στο κέντρο μας.  Το Central Studies στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσφέρει: Διδασκαλία  από έμπειρους καθηγητές του CENTRAL Α. Ηλιούπολης Καθημερινά  μαθήματα 11.00 – 21.00 Απεριόριστες ώρες εξάσκησης σε όλες τις ενότητες Δωρεάν test προσομοίωσης Δωρεάν επανεξέταση  σε περίπτωση αποτυχίας Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης για ΑΣΕΠ  μόλις σε δύο εβδομάδες Έναρξη νέων τμημάτων  κάθε εβδομάδα  και εξετάσεις κάθε Παρασκευή στο κέντρο μας. Δυνατότητα παγώματος του προγράμματος Συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης  ECDL, GLOBAL, ACTA, UNICERT Μαθήματα πληροφορικής διεξάγονται καθημερινά στις 11.00 - 21.00 Τα μαθήματα επιδοτούνται από φορείς. Συνολικό κόστος Πιστοποίησης Πληροφορική ΑΣΕΠ (Wo

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ. ΕΝΑΡΞΗ 01/10/ 2015 ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310604414 www.centralstudies.gr

TOEIC LOWER ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έχετε γνώσεις Αγγλικών μεσαίου επιπέδου ; Θέλετε TOEIC σε επίπεδο LOWER   σε 3 μόνο μήνες ; Το CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σας δίνει τη λύση! Σύνολο διδάκτρων 290€, με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση σε εγγραφή 2 ή τριών ατόμων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του TOEIC : TOEIC CENTRAL Το μεγαλύτερο κέντρο Ξένων Γλωσσών στην ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (HAU), του επίσημου αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου MICHIGAN στην Ελλάδα. Με εξετάσεις κάθε εβδομάδα, δήλωση εξετάσεων από τη γραμματεία μας. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310604414