Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις μονίμων και συμβασιούχων στον ΕΦΚΑ

 


Τρία Ξεχωριστά Μέτρα Έρχονται Από Τον  ΕΦΚΑ,  Που Επιδιώκει Να Αυξήσει Το Προσωπικό Του Και Να Περιορίσει Τα  Κενά Στις Οργανικές Θέσεις Του.



1) Η Πρόσληψη 186 Υπαλλήλων, Ως Μόνιμο Προσωπικό.

 

Στο τελευταίο Δ.Σ. δόθηκε η απαραίτητη έγκριση, έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων, που έχουν ήδη εγκριθεί να γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και ολοκληρώνονται άμεσα.

Πρόκειται για τις πρώτες προσλήψεις που πραγματοποιούνται από το 2014 και ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.300 κενά σε οργανικές θέσεις του μεγαλύτερου Ασφαλιστικού Ταμείου της χώρας.

2) Η ολοκλήρωση της διαδικασίας μονιμοποίησης 100 συμβασιούχων, που εκκρεμούσε επί 14 συναπτά έτη.

3)  Η πρόθεση προσθήκης ακόμα 100 συμβασιούχων στο στο υπάρχον προσωπικό,  οι οποίοι θα προκύψουν από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, που θα απευθύνεται σε ανέργους ηλικίες 55 – 64 ετών.

Οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι θα εργαστούν για ένα έτος.

Τα κενά, ωστόσο, στον ΕΦΚΑ παραμένουν μεγάλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά και την προσθήκη του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ), έχουν υπερβεί τις 8.800, οι οργανικές θέσεις του Φορέα.

Υπολογίζεται όμως, ότι στο τέλος της περασμένης χρονιάς, εργάζονταν πανελλαδικά μόλις 7.500 άτομα. Ασφαλώς και με τις προσθήκες αυτές η κατάσταση θα βελτιωθεί, όμως υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Για αυτό και το υπουργείο Εργασίας, έχει δεσμευτεί, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα, ακόμα 500 προσλήψεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις την τελευταία διετία, αποχώρησαν από τον ΕΦΚΑ, 850 εργαζόμενοι, λόγω συνταξιοδότησης.

Πρόκειται για έμπειρο προσωπικό που συνταξιοδοτήθηκε. Ωστόσο οι θέσεις σε κομβικά τμήματα του Φορέα (πχ απονομές συντάξεων, εισφορές, έσοδα),  δεν καλύφθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που επιχειρείται να πραγματοποιηθεί φέτος.

Απαραίτητη  για τη  συμμετοχή στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ είναι η απόκτηση:

Πτυχίου Αγγλικών Lower B2 & Proficiency C2

Πιστοποίηση Πληροφορικής: Word, Excel, Internet.

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ECDL ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΣΕΠ Το CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έχε ι καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εξεταστικά κέντρα πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη.  Κάθε εβδομάδα δεκάδες υποψήφιοι πιστοποιούν τις γνώσεις τους στις εξετάσεις των φορέων GLOBAL ,  ECDL,  και ACTA οι οποίες διεξάγονται στο κέντρο μας.  Το Central Studies στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσφέρει: Διδασκαλία  από έμπειρους καθηγητές του CENTRAL Α. Ηλιούπολης Καθημερινά  μαθήματα 11.00 – 21.00 Απεριόριστες ώρες εξάσκησης σε όλες τις ενότητες Δωρεάν test προσομοίωσης Δωρεάν επανεξέταση  σε περίπτωση αποτυχίας Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης για ΑΣΕΠ  μόλις σε δύο εβδομάδες Έναρξη νέων τμημάτων  κάθε εβδομάδα  και εξετάσεις κάθε Παρασκευή στο κέντρο μας. Δυνατότητα παγώματος του προγράμματος Συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης  ECDL, GLOBAL, ACTA, UNICERT Μαθήματα πληροφορικής διεξάγονται καθημερινά στις 11.00 - 21.00 Τα μαθήματα επιδοτούνται από φορείς. Συνολικό κόστος Πιστοποίησης Πληροφορική ΑΣΕΠ (Wo

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ. ΕΝΑΡΞΗ 01/10/ 2015 ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310604414 www.centralstudies.gr

TOEIC LOWER ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έχετε γνώσεις Αγγλικών μεσαίου επιπέδου ; Θέλετε TOEIC σε επίπεδο LOWER   σε 3 μόνο μήνες ; Το CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σας δίνει τη λύση! Σύνολο διδάκτρων 290€, με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση σε εγγραφή 2 ή τριών ατόμων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του TOEIC : TOEIC CENTRAL Το μεγαλύτερο κέντρο Ξένων Γλωσσών στην ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (HAU), του επίσημου αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου MICHIGAN στην Ελλάδα. Με εξετάσεις κάθε εβδομάδα, δήλωση εξετάσεων από τη γραμματεία μας. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310604414