Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣΕΠ: Όλα τα »μυστικά» για την πρόσληψη 757 στους δήμους

ΑΣΕΠ: Όλα τα »μυστικά» για την πρόσληψη 757 στους δήμους

Προβάδισμα στον διορισμό δίνει η σωστή χρήση των δικαιολογητικών, στην διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης για την επερχόμενη προκήρυξη της »μικρής» 3Κ (757 προσλήψεις στους δήμους).

Η λανθασμένη αξιοποίηση του »φακέλου» του κάθε υποψηφίου μπορεί να επιφέρει έως και τον αποκλεισμό. Σημειώστε, ότι οι τίτλοι σπουδών, η έλλειψη παραβόλου και των απαραίτητων πρόσθετων προσόντων, οδηγούν – σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΣΕΠ – τον υποψήφιο εκτός διαδικασίας επιλογής.
Σημειώστε όλα τα δεδομένα που πρόκειται να κρίνουν τον διορισμό:
Ειδική εμπειρία: Για τους υποψηφίους »μετράει» η σωστή χρήση του έξτρα μπόνους των 17 μορίων, ειδικά για την κατηγορία ΥΕ. Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων καθαριότητας οφείλουν να ορίζουν ότι η εμπειρία αποκτήθηκε μόνο για δουλειά σε υπηρεσίες καθαριότητας εξωτερικών χώρων. Βεβαιώσεις που αφορούν σε εμπειρία ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου σε δήμους δεν θα ληφθούν υπόψη ως ειδική εμπειρία από το ΑΣΕΠ.
Τίτλοι σπουδών: Η σωστή χρήση των τίτλων σπουδών, ειδικά για την κατηγορία ΥΕ. Π.χ. οι υποψήφιοι θα κληθούν να καταθέσουν απολυτήριο Τριταξίου Γυμνασίου και όχι απολυτήριο Δημοτικού. Οι αποφοιτήσαντες μετά το 1980 θα κληθούν να καταθέσουν μόνο το απολυτήριο Γυμνασίου.
Δεύτερος τίτλος σπουδών: Οι υποψήφιοι οφείλουν να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνάφεια των τίτλων σπουδών. Σημαντική μερίδα υποψηφίων της 3Κ/2018 προτίμησε να δηλώσει – από κακή εκτίμηση ή λανθασμένες συμβουλές – τον συναφή τίτλο με το αντικείμενο της θέσης ως δεύτερο και το απολυτήριο Λυκείου ως πρώτο. Η επιλογή αυτή, προφανώς στόχευε στα 150 μόρια με τα οποία πριμοδοτείται ο δεύτερο τίτλος σπουδών. Είναι, όμως, λανθασμένη και θέτει την αίτηση εκτός της διαδικασίας επιλογής.
Πρόσθετα προσόντα: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι υποψήφιοι σε θέσεις με πρόσθετα προσόντα. Η έλλειψη οποιουδήποτε απαραίτητου πρόσθετου προσόντος, που είναι είναι ζητούμενο για την συγκεκριμένη ειδικότητα και θέση, θα επιφέρει τον αποκλεισμό του υποψηφίου.
Παράβολο: Καταθέστε εγκαίρως παράβολο. Χωρίς την κατάθεση παραβόλου η αίτηση δεν θα εξετάζεται.

Δικαιολογητικά: Προσοχή στην σημείωση των δικαιολογητικών στην αίτηση.

Ειδικές κατηγορίες: Οι υποψήφιοι που εντάσσονται σε ειδικές κατηγορίες οφείλουν να το δηλώσουν στην αίτησή τους, εκτός από την προσκόμιση των σωστών δικαιολογητικών. 
Επαγγελματικές άδειες: Ιδιαίτερο βάρος θα έχει ο έλεγχος στις θέσεις για χειριστές μηχανημάτων, οδηγούς και τεχνικούς διαφόρων ειδικεύσεων. Σημαντικά: 1) Επισύναψη των αντίστοιχων αδειών, 2)επισύναψη αδειών της ίδιας κατηγορίας, ομάδας ή τάξης της οριζόμενης στην προκήρυξη, 3) προσκόμιση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).
Αριθμός τέκνων: Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης για την αξιοποίηση των 100 μορίων για καθένα από τα δυο πρώτα παιδιά και 200 για καθένα από τα επόμενα.
Απαραίτητη για τη συμμετοχή στις διαδικασίες ΑΣΕΠ είναι η απόκτηση:
  • Πτυχίου Αγγλικών Lower B2 
  • Πιστοποίηση Πληροφορικής ΑΣΕΠ
Στο CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα βρείτε αποκλειστικά επιδοτούμενα τμήματα ενηλίκων (ΑΣΕΠ) για Αγγλικά και Πληροφορική.
Ενημερωθείτε τώρα για όλες τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ
central studies προκηρύξεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ECDL ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΣΕΠ Το CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έχε ι καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εξεταστικά κέντρα πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη.  Κάθε εβδομάδα δεκάδες υποψήφιοι πιστοποιούν τις γνώσεις τους στις εξετάσεις των φορέων GLOBAL ,  ECDL,  και ACTA οι οποίες διεξάγονται στο κέντρο μας.  Το Central Studies στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσφέρει: Διδασκαλία  από έμπειρους καθηγητές του CENTRAL Α. Ηλιούπολης Καθημερινά  μαθήματα 11.00 – 21.00 Απεριόριστες ώρες εξάσκησης σε όλες τις ενότητες Δωρεάν test προσομοίωσης Δωρεάν επανεξέταση  σε περίπτωση αποτυχίας Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης για ΑΣΕΠ  μόλις σε δύο εβδομάδες Έναρξη νέων τμημάτων  κάθε εβδομάδα  και εξετάσεις κάθε Παρασκευή στο κέντρο μας. Δυνατότητα παγώματος του προγράμματος Συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης  ECDL, GLOBAL, ACTA, UNICERT Μαθήματα πληροφορικής διεξάγονται καθημερινά στις 11.00 - 21.00 Τα μαθήματα επιδοτούνται από φορείς. Συνολικό κόστος Πιστοποίησης Πληροφορική ΑΣΕΠ (Wo

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ. ΕΝΑΡΞΗ 01/10/ 2015 ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310604414 www.centralstudies.gr

TOEIC LOWER ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έχετε γνώσεις Αγγλικών μεσαίου επιπέδου ; Θέλετε TOEIC σε επίπεδο LOWER   σε 3 μόνο μήνες ; Το CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σας δίνει τη λύση! Σύνολο διδάκτρων 290€, με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση σε εγγραφή 2 ή τριών ατόμων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του TOEIC : TOEIC CENTRAL Το μεγαλύτερο κέντρο Ξένων Γλωσσών στην ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (HAU), του επίσημου αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου MICHIGAN στην Ελλάδα. Με εξετάσεις κάθε εβδομάδα, δήλωση εξετάσεων από τη γραμματεία μας. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310604414